6.3 and Cinema4D R20

Please report bugs in this group. We will maybe populate a list of known bugs with a possibly modified description at a later time.

Moderator: Support

Post Reply
u-double-u
Posts: 133
Joined: 03 Dec 2014, 15:46

6.3 and Cinema4D R20

Post by u-double-u » 22 Jan 2019, 20:56

Is it me or did the Ventuz-Tags (that just got an update with 6.3) move to an unknown different place?
R19 and below working as usual.
I installed it with the tool found in the Ventuz Technology Directory. And it looks like it is present inside the PlugIn Folder.
Cheers.

User avatar
Dennis
Posts: 310
Joined: 08 Jun 2015, 11:29

Re: 6.3 and Cinema4D R20

Post by Dennis » 23 Jan 2019, 14:52

Works as expected
r20_tags.jpg
regArts
Dee

:ugeek:

u-double-u
Posts: 133
Joined: 03 Dec 2014, 15:46

Re: 6.3 and Cinema4D R20

Post by u-double-u » 24 Jan 2019, 12:11

I knew it‘s me. After removing what seemed to have been an older version of the plugin - blocking the correct installation of the new version - and manually copying that one in place it does work.

User avatar
Dennis
Posts: 310
Joined: 08 Jun 2015, 11:29

Re: 6.3 and Cinema4D R20

Post by Dennis » 24 Jan 2019, 15:07

great! Thanks for the feedback.

Keep in mind there are several places for the plugin..

the one can be found in %appdata%/maxon/MAXON RELEASE VERSION/plugins

the other in the Program Files/Maxon/RELEASE VERSION/plugins


its better to have them always in the same place.
for me personally i prefer to have everything plugin related installed in the %appdata% maxon plugins directory.


regArts
Dee

:ugeek:

u-double-u
Posts: 133
Joined: 03 Dec 2014, 15:46

Re: 6.3 and Cinema4D R20

Post by u-double-u » 25 Jan 2019, 10:57

I found the older version in both places and put the correct one into the MAXON R20 plugins folder.

Post Reply