Sound Problem - Render to Disc

Please report bugs in this group. We will maybe populate a list of known bugs with a possibly modified description at a later time.

Moderator: Support

Post Reply
User avatar
_aTom_
Posts: 81
Joined: 18 Jan 2012, 11:43
Contact:

Sound Problem - Render to Disc

Post by _aTom_ » 07 Jan 2019, 15:25

Hi,
i did a playout with synced music and was wondering that the sound is not matching after some seconds.
I just loaded the music into after effects and you see the difference between the Ventuz Music and the Original after some seconds (see attachment).
My render to disk is also attached. Did also a test with the 1001 export setup. Same result!

Bug or wrong Setup?

Version:
Ventuz 6.2

Best regards,
Tom
Attachments
Sound_V6.png
---------------------------------------------------------------------------
Twitter
Glare Productions - Full Service
Glare Technologies - Technology Service

User avatar
_aTom_
Posts: 81
Joined: 18 Jan 2012, 11:43
Contact:

Re: Sound Problem - Render to Disc

Post by _aTom_ » 07 Jan 2019, 15:30

render setup
Attachments
Sound_V6_2.png
---------------------------------------------------------------------------
Twitter
Glare Productions - Full Service
Glare Technologies - Technology Service

User avatar
Karol
Posts: 567
Joined: 10 Jan 2012, 12:07

Re: Sound Problem - Render to Disc

Post by Karol » 08 Jan 2019, 10:35

Hi Tom,
is the audio from Ventuz slower or faster?

Best Regards
Karol

User avatar
_aTom_
Posts: 81
Joined: 18 Jan 2012, 11:43
Contact:

Re: Sound Problem - Render to Disc

Post by _aTom_ » 15 Jan 2019, 14:04

Hi Karol,

slower

Best regards
---------------------------------------------------------------------------
Twitter
Glare Productions - Full Service
Glare Technologies - Technology Service

Post Reply