V6.3.1 MXF audio error

Please report bugs in this group. We will maybe populate a list of known bugs with a possibly modified description at a later time.

Moderator: Support

Post Reply
SamTheSwede
Posts: 90
Joined: 18 Jan 2012, 11:31

V6.3.1 MXF audio error

Post by SamTheSwede » 07 Mar 2019, 14:31

Hi,

We've just discovered that playing an MXF file with the Movie Clip node outputs a huge number of errors when the audio-box is checked.

These are the errors and the frequency of them is ~ 95 errors per second:

14:16 2019-03-07 Warning: ffmpeg: Wrong audio channels in audio frame: 1514880

Unchecking the audio box stops the errors from stacking up and eventually stalling the machine.

I am not sure if this is true also for a file that acutually has audio, but this was not the behaviour of V6.2

// Sam

User avatar
Götz_B
Posts: 180
Joined: 21 May 2013, 13:01

Re: V6.3.1 MXF audio error

Post by Götz_B » 07 Mar 2019, 16:29

Hi,

true, I can see the error message with mxf in 6.3.1, I don't in 6.3.0
But I do not see so much and the machine never stalls.
Could you send me a mxf clip that leads to a stall, just in case?
Does it also stall in a new simple scene that just has a movie clip? Otherwise it would be great if you could send the scene too.

Just send a wetransfer or whatever download link to support@ventuz.com

User avatar
Götz_B
Posts: 180
Joined: 21 May 2013, 13:01

Re: V6.3.1 MXF audio error

Post by Götz_B » 13 Mar 2019, 11:43

There was a little issue. It will be fixed in V 6.3.2

Post Reply