Is there an undo for Designer?

Q and A about functionality and how to solve a special task for your application.

Moderator: Support

Post Reply
momentum
Posts: 6
Joined: 24 Aug 2018, 18:46

Is there an undo for Designer?

Post by momentum » 24 Aug 2018, 18:56

Sorry for the simple question, but I am a noob.

Is there an undo for the Designer Hierarchy?
Sometimes I'll delete a tree branch by mistake and can't find away to undo my mistake. I looked through the documentation and couldn't find anything.

Furthermore, In the Hierarchy, is there a simple way to remove items from a container and delete the container?

User avatar
lerou
Posts: 303
Joined: 06 Sep 2013, 07:14
Location: Hamburg, Germany

Re: Is there an undo for Designer?

Post by lerou » 25 Aug 2018, 13:17

Ventuz Users don't make mistakes. That's why Undo has been removed. It just was never used.

momentum
Posts: 6
Joined: 24 Aug 2018, 18:46

Re: Is there an undo for Designer?

Post by momentum » 25 Aug 2018, 22:55

Here are the post links that answered my questions for anybody else who may be interested.

viewtopic.php?f=43&t=5082&p=11316&hilit=undo#p11316
viewtopic.php?f=43&t=4484&p=9824&hilit=undo#p9824

calonpintar
Posts: 8
Joined: 17 Mar 2015, 03:54

Re: Is there an undo for Designer?

Post by calonpintar » 12 Sep 2018, 15:39

lerou wrote:
25 Aug 2018, 13:17
Ventuz Users don't make mistakes. That's why Undo has been removed. It just was never used.
at least we can undo in Script Editor.
please don't remove it :roll:

User avatar
Eric_RD
Posts: 101
Joined: 04 Jun 2014, 14:01
Contact:

Re: Is there an undo for Designer?

Post by Eric_RD » 22 Oct 2018, 14:02

calonpintar wrote:
12 Sep 2018, 15:39
lerou wrote:
25 Aug 2018, 13:17
Ventuz Users don't make mistakes. That's why Undo has been removed. It just was never used.
at least we can undo in Script Editor.
please don't remove it :roll:
And in Text Editor for Expressions and in Config Editor ;)

Post Reply