VisualsIndexer invalid audio URI with M4A files

Please report bugs in this group. We will maybe populate a list of known bugs with a possibly modified description at a later time.
Post Reply
Total-Image
Posts: 28
Joined: 11 Sep 2015, 14:42

VisualsIndexer invalid audio URI with M4A files

Post by Total-Image » 04 Jan 2018, 11:45

The IsUriInvalid and Invalid Audio Uri output of the VisualsIndexer is true when the input is a M4A file. But the M4A file is working fine when using the audio clip node.
See attached image and scene file.
m4a_player.png
With MP3 files both the VisualsIndexer and Audio Clip node are working as expected.

For testing I selected the M4A file with the audio clip node and bind the visualsindexer uri input to the uri input of the audio clip node, the invalid audio uri output of the visualsindexer node is false (works as expected).
m4a_player_2.png
Attachments
m4a player test.vzs
(6.91 KiB) Downloaded 38 times

User avatar
Karol
Posts: 487
Joined: 10 Jan 2012, 12:07

Re: VisualsIndexer invalid audio URI with M4A files

Post by Karol » 05 Jan 2018, 15:27

Confirmed!
We are going to fix this.

Thanks
Karol

Total-Image
Posts: 28
Joined: 11 Sep 2015, 14:42

Re: VisualsIndexer invalid audio URI with M4A files

Post by Total-Image » 08 Mar 2018, 22:26

Hello Karol,

The supported file formats listed in the manual. Is this list still actual? The strange thing is that:
for example *.jpg is not listed as supported image format (but of course this works) and the *.gif is listed as supported file format (without alpha support) but when i try to load a *.gif, it doesn't work.

Rogier

Post Reply