version 4.04 crashing

Please report bugs in this group. We will maybe populate a list of known bugs with a possibly modified description at a later time.

Moderator: Support

Post Reply
davidkmiller
Posts: 57
Joined: 02 Oct 2013, 16:18

version 4.04 crashing

Post by davidkmiller » 17 Jun 2014, 16:53

updated to 4.0.4 from 4.0.3

Seeing issues of instability on 4.0.4 with presentations that ran perfectly on 4.0.3. Both when attempting to program and when running presentations.

I have been trying to pinpoint exactly where it is failing, but the biggest challenge thus far is sometimes it is working and sometimes it is not. I have not found a correlation between successful launches vs unsuccessful ones.

Logs are not showing any failures on a crash.

IT seems sometimes when i change my configuration parameters a presentation will launch the first time but subsequent launches result in a crash. Sometimes relaunching will suddenly successfully launch. It seems like if a presentation successfully launches that it runs fine.

davidkmiller
Posts: 57
Joined: 02 Oct 2013, 16:18

Re: version 4.04 crashing

Post by davidkmiller » 17 Jun 2014, 17:03

tried:
:geek:
removed all input streams from VCE (ventuz config editor)
removed all configuration files from VCE (set everything to "none")

reexport presentation file from 4.0.4

now chasing if incompatibilities exist in the source file itself

User avatar
Karol
Posts: 605
Joined: 10 Jan 2012, 12:07

Re: version 4.04 crashing

Post by Karol » 17 Jun 2014, 17:09

Are you talking about Ventuz Runtime crashes or Director crashes?
For me it sounds like a Runtime crash but this is the Director forum.
Was there any crash report which you could send?

davidkmiller
Posts: 57
Joined: 02 Oct 2013, 16:18

Re: version 4.04 crashing

Post by davidkmiller » 18 Jun 2014, 15:24

ahh correct I completely posted this in the wrong section. My apologies. This is the presenter run time crashing.

User avatar
Dierk Ohlerich
Posts: 74
Joined: 10 Jul 2012, 09:01
Location: Hamburg, Germany

Re: version 4.04 crashing

Post by Dierk Ohlerich » 23 Jun 2014, 08:17

Can you tell me what exact hardware is installed on that computer (deltacast / blackmagic) ?
-- Dierk Ohlerich

User avatar
Karol
Posts: 605
Joined: 10 Jan 2012, 12:07

Re: version 4.04 crashing

Post by Karol » 23 Jun 2014, 09:10

This issue was caused by loading DDS textures via Image Loader and using the Image to Texture node which actually caused the crash.

Post Reply