Available GPU memory wrong with AMD W9100

Please report bugs in this group. We will maybe populate a list of known bugs with a possibly modified description at a later time.

Moderator: Support

Post Reply
joysprod
Posts: 201
Joined: 20 Jan 2012, 12:24
Location: United Kingdom

Available GPU memory wrong with AMD W9100

Post by joysprod » 02 Jun 2014, 19:22

Dont know if this is a Windows 7 or Ventuz bug. Only shows 4Gb of available Graphics RAM in the Render Window statistics?

Or is that why AMD are offering a special of 50% off? They've short changed me!!

Peter

User avatar
Karol
Posts: 605
Joined: 10 Jan 2012, 12:07

Re: Available GPU memory wrong with AMD W9100

Post by Karol » 03 Jun 2014, 10:00

There will be a completely new Performance and System Statistics in Ventuz 4.4.
This should fix the problem.

Best Regards
Karol

User avatar
Dierk Ohlerich
Posts: 74
Joined: 10 Jul 2012, 09:01
Location: Hamburg, Germany

Re: Available GPU memory wrong with AMD W9100

Post by Dierk Ohlerich » 06 Jun 2014, 09:57

Ventuz 4.03 used a method to determine GPU memory that was limited to 32 bit - and therefore 4 GB of memory. With Ventuz 4.04 we use a 64 bit method and report large GPU memory sizes correctly.
-- Dierk Ohlerich

Post Reply