Director crash when launching project.

Please report bugs in this group. We will maybe populate a list of known bugs with a possibly modified description at a later time.

Moderator: Support

Post Reply
User avatar
shermanpat
Posts: 122
Joined: 21 Feb 2012, 22:03
Location: SLC Ut USA

Director crash when launching project.

Post by shermanpat » 16 Feb 2014, 20:46

I keep having director crash when choosing the show to launch. This is ventuz 4.03.00. I have tried to uninstall reinstall and repair with no luck so far.

"Fatal Error in Director Unhanded exception: Object reference not set to an instance of an object"

Attached is a copy of the last launch/crash of director log file(had to zip the .txt). I could not send the log/error report from the machine because i can't get internet to it.


Thank you!
-sherman
Attachments
Director error.txt.zip
(1.48 KiB) Downloaded 232 times
-Sherman
Meru Interactive

User avatar
Karol
Posts: 605
Joined: 10 Jan 2012, 12:07

Re: Director crash when launching project.

Post by Karol » 17 Feb 2014, 10:11

Hi Sherman!

Does this happen with every Director Show? Even with the pre-installed?
Do you have a custom AV configuration (Ventuz Configuration Editor)?

Best Regards
Karol

User avatar
shermanpat
Posts: 122
Joined: 21 Feb 2012, 22:03
Location: SLC Ut USA

Re: Director crash when launching project.

Post by shermanpat » 19 Feb 2014, 02:06

I believe it did this on first launch and with all projects(sample and mine).

But it was a group of us all playing around getting a cluster controlled. I was able to get a different machine working so I will see if i can just use a working auto.xml files that i know works. Then also reset the config files and see what happens.

If I can't get that to work I will let you know here.
Thanks for point me toward the fix.

Loving the director! I have so much more to learn...
-Sherman
Meru Interactive

Post Reply