Rotation of outputs

Please report bugs in this group. We will maybe populate a list of known bugs with a possibly modified description at a later time.

Moderator: Support

Post Reply
joysprod
Posts: 201
Joined: 20 Jan 2012, 12:24
Location: United Kingdom

Rotation of outputs

Post by joysprod » 23 Sep 2013, 18:22

The current Render set up within Designer allows me to rotate outputs in increments of 90 degrees but is not available in Configuration Editor.

Design Preview works OK, but just get black screen in Production Preview.

Not certain if a bug or still waiting for later version that supports rotation along with blending?

FirePro V8800

Regards

Peter

joysprod
Posts: 201
Joined: 20 Jan 2012, 12:24
Location: United Kingdom

Re: Rotation of outputs

Post by joysprod » 26 Sep 2013, 05:55

Will outputs be rotatable in future?

Anyone?

Peter

User avatar
Karol
Posts: 605
Joined: 10 Jan 2012, 12:07

Re: Rotation of outputs

Post by Karol » 26 Sep 2013, 09:05

Ups!
This is actually a Bug. The Editor is prepared for the rotation but the Ventuz Renderer is not yet!
The Rotation commands should not be available yet.
The Rotation feature will most likely come with the new Shaping Engine.

Beat Regards
Karol

Post Reply