Page 1 of 1

Multiline Text field

PostPosted: 18 Aug 2016, 10:28
by Robert
Hi all,

Multiline Text field is a must have.

Thx

Re: Multiline Text field

PostPosted: 18 Aug 2016, 10:54
by stephen
Hi Robert,

you can change the size of a Textbox by changing the MaxLines property of a String DataChannel in your Template. To get there, go to the DataView of your Template's Keyframe Animation and click on the DataChannel you want to represent with a Multiline Textbox. Now in the Properties you can change the MaxLines property along with some other constraints for the Input of that DataChannel.

Hope that helps,
Stephen

Re: Multiline Text field

PostPosted: 19 Aug 2016, 11:00
by Robert
Ok it works ! Thx !