empty timeline in animation, unable to navigate to zero

Please report bugs in this group. We will maybe populate a list of known bugs with a possibly modified description at a later time.

empty timeline in animation, unable to navigate to zero

Postby stephan » 03 Feb 2017, 17:13

My animation-timeline was well filled and cursor placed nearly high numbers (20.000).
After switching between my workspace-layouts and re-opening animation-timeline, timeline was empty without any layer and I can't navigate to zero.
After switching several times between my windows, saving project under new name and re-opening, suddenly Ventuz repairs itself :D

it appears last week in v5.02.01 (I didn't want to update within my job), unfortunately I can't reproduce this error.
Stephan
stephan
 
Posts: 114
Joined: 08 Jun 2012, 09:06
Location: Hamburg

Re: empty timeline in animation, unable to navigate to zero

Postby Etienne » 04 Feb 2017, 21:40

In the Animation TimeView windows you can use the mouse's scrollwheel to control the scale of the timeline. Also, there's a scrollbar that appears at the bottom of the window, under the time/frame markers. You should be able to use both of these methods to get to where you want to go in your timeline.
Etienne
 
Posts: 15
Joined: 20 Oct 2014, 19:46
Location: Los Angeles, California

Re: empty timeline in animation, unable to navigate to zero

Postby stephan » 05 Feb 2017, 19:00

You are right Etienne,

under normal conditions, yes.
But exactly this was my problem, mouse-navigation didn't work!

Many greet,
Stephan
stephan
 
Posts: 114
Joined: 08 Jun 2012, 09:06
Location: Hamburg

Re: empty timeline in animation, unable to navigate to zero

Postby stephan » 05 Feb 2017, 19:01

... and also not scrollbar ...
stephan
 
Posts: 114
Joined: 08 Jun 2012, 09:06
Location: Hamburg

Re: empty timeline in animation, unable to navigate to zero

Postby Dennis » 06 Feb 2017, 11:17

Hi Stephan,

afaik we did not touch the Animation Editor within the releases, but when you finished your job, could you please update and check if the error persists?
You said you can not reproduce this behavior? So it was just the one time the case and works now?

If not: could you please provide the scene with the 20000 frames animation and send it over to us?

thank you very much
regArts
Dee

:ugeek:
User avatar
Dennis
 
Posts: 145
Joined: 08 Jun 2015, 11:29

Re: empty timeline in animation, unable to navigate to zero

Postby stephan » 06 Feb 2017, 12:30

Thanks Dennis,
I'm trying to reproduce this error with 5.02.02,
please wait until tomorrow ...
Greets, Stephan
stephan
 
Posts: 114
Joined: 08 Jun 2012, 09:06
Location: Hamburg

Re: empty timeline in animation, unable to navigate to zero

Postby stephan » 08 Feb 2017, 12:10

I'm unable to reproduce this error Dennis.
Perhaps a temporarly windows issue. :D

Stephan
stephan
 
Posts: 114
Joined: 08 Jun 2012, 09:06
Location: Hamburg


Return to Bug Reports

cron