Playing movies from Director

All other topics about Ventuz Director here.

Playing movies from Director

Postby joysprod » 18 Mar 2016, 14:46

In a new area here with Director so experiencing a little problem with building a good movie player template. My problem I am having is as follows:-

1)Seeing a white flash in the run-time when transitioning to program. I have tried all sorts of options with a Movie "Seek" on the Begin node but I still get this flash.

2) When retaking the same template to play an additional movie as my next cue, I just cant get the second movie to play

Does anyone have an example scene that show the correct way to set this up?

Regards

Peter
joysprod
 
Posts: 181
Joined: 20 Jan 2012, 12:24
Location: United Kingdom

Re: Playing movies from Director

Postby joysprod » 19 Mar 2016, 14:56

Ok, so have done further reading and looked at all the examples I can find. I now have the movies playing correctly on a re-take. I have fixed the white flash by blocking the polygon until the movie is correctly loaded.

I am now experiencing the movie suddenly appearing instead of mixing up with alpha sometimes. Is this normal behaviour when using Director and templates and I just have to allow more time between the movie seek and the play when taking a cued scene to program. If so that rather screws up my idea of using it as a fast 'cut' of a video sequence as some show producers require similar to using "Playback Pro'.

How can I delay the outgoing layer while bringing in another dedicated 'video' layer? Although I don't know if that would even help.

Regards

Peter
joysprod
 
Posts: 181
Joined: 20 Jan 2012, 12:24
Location: United Kingdom


Return to General Discussion

cron