Expose value: default name

Post requests for new features to this forum group. Any suggestion to expand the possibilities of Ventuz are welcome.

Expose value: default name

Postby lerou » 03 Dec 2015, 11:23

Hi,

when exposing a value for a node that only has one value (like the variables int, float, ..) - it would be awesome if the default exposure name would be taken from the nodes description.

So usually you put in a float node, rename it to "Height". Then you double click to expose the value. You select the name and change it to "Height". Or you're a pro and use copy&paste. However it would be super awesome if you could just click on the expose button and be sure that it uses "Height" as you've already typed that in as the name.

It's just something to reduce cliks but it might also help to convince people to build cleaner scenes ;)

Best,
rou
User avatar
lerou
 
Posts: 222
Joined: 06 Sep 2013, 07:14
Location: Hamburg, Germany

Re: Expose value: default name

Postby stephan » 03 Dec 2015, 12:16

welcome feature :D
stephan
 
Posts: 114
Joined: 08 Jun 2012, 09:06
Location: Hamburg

Re: Expose value: default name

Postby chriss0212 » 04 Dec 2015, 08:48

i would extend this request....

it would be nice, if you would use user given node name + value name ;)

greetz

chriss
User avatar
chriss0212
 
Posts: 559
Joined: 18 Jan 2012, 20:56
Location: wuppertal

Re: Expose value: default name

Postby TVM Cracklings » 04 Dec 2015, 09:00

I would think something like the systematic variable path in Houdini would be great, like e.g. (nodeName/tabName/)varName. Kind of a cool idea. Would really help organizing stuff.
TVM Cracklings
 
Posts: 32
Joined: 30 Sep 2015, 10:49


Return to Feature Requests

cron