movie clip node dont allow to delete file

Please report bugs in this group. We will maybe populate a list of known bugs with a possibly modified description at a later time.

movie clip node dont allow to delete file

Postby cybernatic » 13 Jul 2015, 05:35

hi
i have a scene with a movie clip node that connected to a dirctory with lots of files.
these files needs to be updated on the fly so i used the "Enabled" feature on the movie clip node to allow windows to delete/replace items in the folder so its not being used.
this scene works great as standalone and everything else works great until i use this scene in a bigger scene using "Scene port".
when using the Scene port node with that scene the Enabled feature dont work anymore, i can even see it being used in the statistics Movies view.

kinda strange to me and i have no idea what to do.

any help will be appreciates
thx
cybernatic
 
Posts: 3
Joined: 10 Nov 2014, 04:23

Re: movie clip node dont allow to delete file

Postby Daniel Willer » 14 Jul 2015, 09:36

HI there

Can you please post a simple sample scene that reproduces the behavior.

Thanks
Daniel
User avatar
Daniel Willer
 
Posts: 306
Joined: 06 Jan 2012, 18:12

Re: movie clip node dont allow to delete file

Postby cybernatic » 10 Aug 2015, 03:59

hello again
sorry it took me so long...
ive attached an archive and the scene you need to use is "UI 7.1"
the ui wont work correctly because u need some XML files but its not in English anyway.

inside the scene u will find a switcher called "current scene" and inside that switcher the problematic cases are 5, 6 and 7.

i REALY lost on that one and truly need help!

thank you very very much.

here's the link -

https://www.dropbox.com/s/j0u2vibmsig4s ... i.vpa?dl=0
cybernatic
 
Posts: 3
Joined: 10 Nov 2014, 04:23


Return to Bug Reports